fbpx

Groningse Kerstkaarten Pakket (6 stuks)

12,00

6 Groninger kerstkaarten (gevouwen) op A6 formaat inclusief 6 witte enveloppen.

Artikelnummer: 8719992752027 Categorieën: ,
Leuke kaart? Eem delen!

Beschrijving

Groningse kerstkaarten pakket

Een Groningse kerstkaart versturen? Dan is dit pakket van 3 x 2 kaarten ideaal. Een combinatie van 3 verschillende Groningse kerstkaarten. Van elke kaart ontvang je 2 stuks zodat je in totaal 6 kaarten kunt versturen. De volgende kaarten zitten in het pakket:

  • 2 x Zoalig Kerstmis en veul haail en zegen
  • 2 x Schiere kerstdoagen ‘n veul zegen in ‘t nijjoar
  • 2 x Hee doe! Veul haail ‘n zegen

De Groningse kerstkaarten worden geleverd inclusief 6 witte enveloppen en worden als brievenbuspakket met PostNL verzonden. Wij hebben dit direct uit voorraad leverbaar.

6 Groningse kerstkaarten

De kaarten hebben een A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) en zijn open te vouwen waardoor de kaarten zelfstandig kunnen staan. De kaarten zijn gemaakt van stevig papier en in het papier is een subtiele zilverglitter verwerkt waardoor ze een feestelijke uitstraling krijgen.

Wil je de kaarten liever los bestellen? Dat kan natuurlijk ook, klik hier voor een overzicht van alle losse kerstkaarten.

De kerstkaarten kunnen helaas niet van persoonlijke tekst worden voorzien, het advies is dus om deze kaart naar uw eigen adres te laten versturen zodat u de kaart zelf van tekst kan voorzien en vervolgens naar de gelukkige kan doorsturen.