fbpx

Groninger Kerstkaarten (3 stuks)

7,00

3 Groninger kerstkaarten (gevouwen) op A6 formaat inclusief 3 witte enveloppen.

Artikelnummer: 8719992752089 Categorieën: ,
Leuke kaart? Eem delen!

Beschrijving

Groninger kerstkaarten pakket

Een combinatie van 3 verschillende Groninger kerstkaarten. Van elke kerstkaart ontvang je 1 stuk zodat je in totaal 3 Groninger kerstkaarten kunt versturen. De volgende kaarten zitten in het pakket:

  • 1 x Zoalig Kerstmis en veul haail en zegen
  • 1 x Schiere kerstdoagen ‘n veul zegen in ‘t nijjoar
  • 1 x Hee doe! Veul haail ‘n zegen

De kaarten worden geleverd inclusief 3 witte enveloppen en zal worden verzonden in een bubbeltjesenvelop als brievenbuspakketje met PostNL. Liever afhalen in Groningen? Dat kan ook, dan berekenen we uiteraard geen verzendkosten.

3 Groninger kerstkaarten

De kaarten hebben een A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) en zijn open te vouwen waardoor de kaarten zelfstandig kunnen staan. De kaarten zijn gemaakt van stevig papier en in het papier is een subtiele zilverglitter verwerkt waardoor ze een feestelijke uitstraling krijgen.

Wil je de kaarten liever los bestellen? Dat kan natuurlijk ook, klik hier voor een overzicht van alle losse kerstkaarten.

De kerstkaarten kunnen helaas niet van persoonlijke tekst worden voorzien, het advies is dus om deze kaart naar uw eigen adres te laten versturen zodat u de kaart zelf van tekst kan voorzien en vervolgens naar de gelukkige kan doorsturen.